Resultatredovisning

Vi har haft en väldigt livlig och spretig grupp det här året och det har krävts många långa timmars hårt arbete, åtgärder, envishet, konsekvens och struktur för att få det att fungera. Vi har fått tjata och prata, nöta och ryta och och nu börjar vi äntligen se resultat! Gruppen är lugnare överlag, de leker jättebra och de fungerar oerhört mycket bättre vid rutinsituationer som samling och måltider. Givetvis har de fått höra det här, vi berömmer dem så det stänker om det och matar ständigt på med allt som är positivt. Igår pratade vi om det här i samlingen, vi talade om att vi tyckte de hade blivit så duktiga och att vi var jättestolta över dem. Då säger W, snart fem år; "Nu tycker jag jättemycket om att vara på dagis!" 

Kan man få ett bättre betyg?

Sen att jag får sola (nåja, vara i solen i alla fall) i fyra timmar på betald arbetstid gör ju inte heller saken sämre. :-)
Postat av: Misen

Nej, verkligen - sug åt dig! Och kom snart och hälsa på oss! Kram!

2009-04-04, 16:54:43 - URL: http://homeostas.blogg.se/
Postat av: Anna och Elsa

det känns verkligen som du har hittat rätt nu! Härligt att gruppen blivit lugnare, jag har kommit tillbaka till en sansläst underbar barngrupp! Nästa år blir tuffare så det är bara att njuta nu!

2009-04-08, 21:18:16 - URL: http://frokenannas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!