Packad & klar

Väskan är färdigpackad, resfebern har infunnit sig och jag är för spattig för att gå och lägga mig riktigt än. Irrar mest omkring och försöker komma på vad det är jag är övertygad om att jag har glömt bort. Allmänt förvirrad alltså. 

Jag har under hela dagen försökt räkna ut hur dags jag behöver åka hemifrån för att komma till Arlanda i tid men det gick bara inte ihop i mitt huvud. Det slutade med att jag fick skriva ner alltihop på en lapp och så fick jag till sist ordning på tiderna. Och för en stund sen fick jag för mig att mitt handbagage är för tungt så jag gick och vägde väskan som var hela två kilo tung. *hrrm*
 
Förutom den vanliga resfebern är jag fruktansvärt flygrädd och har aldrig flugit ensam annat än inrikes så det känns extra nervöst. Det gör att jag får knäppa idéer, rädslor och katastrof-tankar som jag inte har när jag reser med sällskap. Exempelvis att jag inte ska hitta till gaten, att mitt bagage inte kommer fram, att jag inte ska hitta transferbussen när jag kommer fram, att jag ska missa planet hem, osv osv osv. Helt ologiska och irrationella rädslor, jag har ju klarat av det där massor med gånger tidigare, dock i sällskap men jag har inte varit totalt vilse.

Men trots detta ska det bli så underbart att få komma bort och det tar udden av rädslan åtminstone litegrann. Jag vet ju att det kommer att bli så härligt när jag väl är på plats!

Om lite drygt ett dygn befinner jag mig här

         

Eller kanske här:

    

Ljuvligt!